Historien bak Draindane

Draindane-konseptet og -produktet er utviklet av undertegnede.

Jeg har et eiendomsservicefirma (Wilner ApS), og ideen oppsto i forbindelse med arbeidet med innflytning av beboere i nybygg.

Jeg opplever daglig sterkt misfornøyde beboere. Balladen går på den nåværende løsningen for dreneringshull, som er en svart bøtte. Enten stående på gulvet eller hengt opp i en krok i taket.

Da jeg ble kjent med problemet første gang, undret det meg at det ikke fantes noen bedre løsning enn bøtten. Det måtte være mulig å finne på et mer brukervennlig og penere produkt – som kunne gagne både beboere, byggeledere og administratorer.

Min tanke var at jeg måtte finne på noe som var enkelt å skru opp i taket, som kunne fange opp vannet, og som i grove trekk skulle ligne en hvit lampe (plafond) som kunne gå i ett med taket.

Slik oppsto Draindane slik den ser ut i dag i store trekk. Selve formen har endret seg flere ganger fordi det i løpet av tiden er oppstått flere forskjellige ting som man har måttet ta høyde for – og fordi jeg også er blitt klokere på hvilke behov den må dekke.

Det viktigste med Draindane har hele tiden vært å gjøre arbeidet lettere for alle som er involvert i problematikken med dreneringshull. Derfor tester vi løpende produktet og innhenter tilbakemeldinger fra brukerne, og derfor utvikler konseptet seg kontinuerlig.
 
Resultatet er både praktisk og estetisk - se Draindane her.

Hold meg oppdatert

Kontakt oss

Du er alltid velkommen til å kontakte oss på telefon +45 50 200 250, eller via skjemaet under.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Besked:
 
Draindane ApS
Farverland 4
2600 Glostrup
Danmark
Telefon: +45 50 200 250
E-mail: info@draindane.com
CVR: 40197443
Draindane | Falkevej 18 | 2600 Glostrup | Telefon:+45 50 200 250